Med litt basiskkunnskap om mat og næringsstoffer så blir det ikke så vanskelig å lage god og næringsrik mat. Gode råvarer er viktig, og urter og krydder gir god smak. Så lenge man holder seg til rent kjøtt og ren fisk, bønner, egg og ost, samt alt som finnes der ute av herlige grønnsaker og frukter, så skal det lett gjøres å røre sammen noe som er godt. Kutt ut det meste av ultraprosessert ferdigmat. Bruk ekte rømme, fløte, olivenolje, sitron og lignende som basis for saus. Og husk at det aller meste av både kjøtt og grønnsaker kan byttes ut med lignende ting, oppskrifter trenger ikke følges slavisk.
Hermetisk tunfisk
Mais
Hjerte- eller isbergsalat
Rå løk
Eple
Paprika
Fersk mynte
Dressing: Majones, gresk yoghurt, sitronsaft og fersk chili
Elgskav
Blomkål
Edamame
Aubergine
Cherrytomater
Krydder: Paprikaflak (eller pulver), salt, pepper, spisskummen, fennikel og chili
Reinsskav
Hermetiske bønner
Frossen grønnsaksmiks
Hakkede tomater
Krydder: Middelhavsurter, spisskummen, koriander
We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.